Німецька поліція в новорічну ніч затримує підозрілих сотнями

Німецька поліція в новорічну ніч затримує підозрілих сотнями

Укрінформ
У Кельні поліцейській перевірці піддалися близько тисячі чоловік, що знаходилися на площі біля головного вокзалу у новорічну ніч.

Більшість з них мають північноафриканську зовнішність, заявив шеф кельнської поліції Юрґен Матієс, передає DW.

Крім того, близько 300 осіб були зняті з поїзда на вокзалі Дойц - це наступна від головного вокзалу станція на іншому березі Рейну. "Ми допитуємо їх, і встановимо їх особи. Ніхто не буде відпущений надто рано", - підкреслив Матієс, зазначивши, що поліцейські прийматимуть рішення про подальшу долю затриманих за обставинами.

У посилених заходах безпеки у новорічну ніч в Кельні задіяно приблизно 1500 поліцейських. Площа біля головного вокзалу обгороджена, феєрверки на ній заборонені. У бажаючих пройти на площу просять показати документи, а тих, хто не може підтвердити свою особу, піддають більш ретельному контролю аж до затримання.

У рамках нової концепції міський безпеки на привокзальній площі і в ряді інших місць розміщені відеокамери високої якості, які передають картинку в режимі реального часу на монітори в управління поліції. Головна мета влади - не допустити повторення заворушень новорічної ночі з 31 грудня 2015 року на 1 січня 2016 року, коли було скоєно 900 злочинів на сексуальному грунті щодо 1200 жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-