Маккейн призначив у Сенаті слухання щодо кібератак Росії

Маккейн призначив у Сенаті слухання щодо кібератак Росії

Укрінформ
У перші ж дні роботи нової, 115-ї сесії Конгресу США голова сенатського Комітету з питань збройних сил Джон Маккейн проведе слухання за участю топ-керівників американської розвідки, що стосуватимуться, головним чином, кібер-загроз з боку Росії.

Про це повідомило впливове американське видання Politico.

"Голова Комітету з питань збройних сил Сенату Джон Маккейн призначив на четвер слухання по кібер-загрозам, де в центрі уваги буде проблема хакерського втручання з боку Росії у рік виборів", - цитує видання джерело, поінформоване з плануванням роботи сенатського комітету.

Як передбачається, слухання відбудуться за участю директора національної розвідки Джеймса Клеппера, командувача АНБ адмірала Майка Роджерса і заступник міністра оборони з питань розвідки Марсель Леттре. Приблизно в ці дні має відбутися розвідувальний брифінг для обраного президента США Дональда Трампа з тих самих питань, звертає увагу видання.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація Барака Обами цього тижня розширила санкції проти Росії у відповідь на втручання в електронні системи політичних установ США під час виборів. Крім того, американський уряд оголосив персонами нон грата 35 російських дипломатів та припинив роботу двох установ, що перебувають у дипломатичній власності Росії у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-