Трамп знову вихваляє Путіна – тепер за відмову висилати дипломатів США

Трамп знову вихваляє Путіна – тепер за відмову висилати дипломатів США

Укрінформ
Обраний американський президент Дональд Трамп похвалив російського лідера Володимира Путіна через те, що той не став висилати американських дипломатів з РФ, назвавши його крок "дуже розумним".

Це Трамп зазначив у дописі на своєму твітер-акаунті, передає Укрінформ.

"Гарний крок (Володимира Путіна) щодо відтермінування. Я завжди знав, що він дуже розумний!", - написав обраний президент США.

Відповідь Трампа з'явилася після заяви Путіна, що Росія не буде робити "дзеркальних" дій у відповідь після того, як офіційний Вашингтон оголосив персонами нон грата 35 російських дипломатичних консульських співробітників, які працювали під дипломатичним прикриттям у США.

При цьому російський лідер дав зрозуміти, що має намір відновлювати відносини зі США саме з новою адміністрацією Дональда Трампа.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер адміністрація Білого дому запровадила розширені санкції проти п'яти російських установ, у тому числі ГРУ і ФСБ, а також чотирьох фізичних осіб. Крім того, у США були оголошеними "небажаними персонами" 35 співробітників дипломатичних і консульських установ Росії в Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-