Німецька поліція затримала ймовірного спільника

Німецька поліція затримала ймовірного спільника "берлінського терориста"

Укрінформ
Поліція Берліна затримала людину, яку підозрюють у спільництві з Анісом Амрі, який, можливо, здійснив теракт у столиці Німеччини 19 грудня.

Про це повідомляє видання SPIEGEL.

"У Берліні арештований ймовірний спільник передбачуваного терориста з Різдвяного базару Аніса Амрі", - йдеться у повідомленні з посиланням на джерела у силових відомствах.

Йтиметься про 40-річного громадянина Тунісу, який проживає у Берліні. Рано вранці в середу поліція провела обшук у квартирі та за місцем роботи чоловіка в районі Темпельхоф і затримала його самого. Вийти на ймовірного спільника стало можливо після вивчення контактів Амрі у його мобільному телефоні. Слідчі на даний час перевіряють, чи знав підозрюваний про теракт, що готувався, і чи був до нього якимось чином причетним.

Як повідомляв Укрінформ, громадянин Тунісу 24-річний Аніс Амрі був убитий при перестрілці з поліцією 23 грудня в Мілані при перевірці документів. До Італії він потрапив з Німеччини через Нідерланди і Францію.

Амрі був оголошений в європейський розшук 22 грудня за підозрою в тому, що 19 грудня він сидів за кермом вантажівки, яку направив у натовп людей на Різдвяному базарі в центрі Берліна. В результаті теракту загинуло 12 осіб, включаючи українця, 48 були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-