Теракт у Берліні: злочинець просився до румунської фури - ЗМІ

Теракт у Берліні: злочинець просився до румунської фури - ЗМІ

Укрінформ
За кілька хвилин до того, як виконавець терористичного акту в Берліні Аніс Амрі сів у фуру з польськими реєстраційними номерами, він звернувся з цим проханням до водія румунської фури Александру Джиндя, який працює в Іспанії.

Про це повідомляють румунські ЗМІ.

«37-річний Александру Джиндя після того, як дізнався по фотографії Аріса Амрі, зателефонував у поліцію і повідомив, що в день, коли стався теракт у Берліні, саме ця людина звернулася до нього з незвичним проханням. Він відпочивав у кабіні на трасі, що веде до Берліна, коли Амрі підійшов до нього, постукав і запитав, як доїхати до Берліна і як скоро водій має намір виїхати», - пишуть ЗМІ.

Це сталося, за словами самого Александру, минулої середи вранці на одній з автомагістралей недалеко від Парижа.

Проте терориста не влаштувало те, що водій збирався виїхати трохи пізніше. Повідомляється, що він поспішав. А через деякий час, Александру дивився телевізор і побачив поширену фотографію найбільш розшукуваного в Європі терориста, після чого він зателефонував у місцеву поліцію.

Як повідомлялося, виконавець теракту на різдвяному ярмарку в Берліні був застрелений пізніше правоохоронними органами Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-