Шкіряк припускає, що Ту-154 підірвали російські спецслужби

Шкіряк припускає, що Ту-154 підірвали російські спецслужби

Укрінформ
Радник голови МВС Зорян Шкіряк не виключає, що за авіакатастрофу ТУ-154 можуть нести відповідальність російські спецслужби.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Якщо говорити абстрактно про те, що відбулося, я не відкидаю версію, що цей літак могли підірвати російські спецслужби... Це робиться свідомо для того, щоб виконувати ті задачі, які сьогодні будуть відводити російське суспільство від соціально-економічних проблем", - зазначив він.

При цьому Шкіряк зауважив, що, на його думку, і вбивство посла РФ в Туреччині, і падіння ТУ-154 над Чорним морем - це все ланки ланцюга розплати Росії за військові злочини в Сирії і в Україні.

"Це все ланки ланцюга розплати Росії за ті злочини проти людства, злочини проти будь-яких норм людської християнської моралі, які вони сьогодні здійснюють. Це наслідок тієї страшної, кривавої вакханалії, яку Путін кожного дня вчиняє як в Україні, так і в Сирії. Це все наслідок тих десятків, якщо не сотень тисяч вбитих сирійських дітей, жінок, людей похилого віку. Це наслідки безневинно пролитої крові українців", - сказав він.

Як повідомлялося, літак Ту-154 Міноборони РФ, який летів після дозаправки з Сочі в сирійську Латакію, зник з екранів радарів близько 5:00 (за Києвом) 25 грудня. У катастрофі літака Ту-154 загинули 84 пасажири і 8 членів екіпажу.

На борту лайнера перебували артисти Академічного ансамблю пісні і танцю імені Александрова, журналісти, екіпаж і військові. Всі пасажири літака загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-