Ердоган закликав населення Туреччини підтримати національну валюту

Ердоган закликав населення Туреччини підтримати національну валюту

Укрінформ
Поки в країну вкладаються інвестиції, її не можна зламати і перемогти, заявив президент Туреччини на засіданні Ради зовнішньоекономічних зв'язків (DEIK) в Стамбулі.

«Туреччина виявить ту саму рішучість у боротьбі із загрозами для національної економіки, яка має місце в боротьбі з тероризмом як всередині країни, так і за кордоном», - цитує президента агентство Андолу.

За словами Ердогана, громадяни, готові віддати життя заради захисту батьківщини і народу, повинні стати прикладом і в економічній сфері. «Ця країна потребує інвестицій, у нас немає іншого виходу. Якщо потік інвестицій продовжиться, що країну неможливо буде перемогти. Якщо ж у важкі періоди інвестування припиниться, то державу чекають нелегкі часи».

Глава турецької держави нагадав про свій заклик до населення і фінансовим структурам щодо захисту національної валюти країни.

«Населення перевело в нацвалюту 100 млн доларів. Ось такою і повинна бути позиція громадян. До тих пір поки в країну вкладаються інвестиції, її не можна зламати і перемогти», - підкреслив він.

Фото АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-