Додон каже, що знає, як

Додон каже, що знає, як "об’єднати береги Дністра"

Укрінформ
Президент Молдови Ігор Додон, який офіційно вступив на посаду голови держави в п'ятницю, 23 грудня, назвав врегулювання Придністровського конфлікту одним з головних своїх  завдань на посаді президента.

Про це він заявив під час церемонії інавгурації в Палаці республіки в Кишиневі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Будівництво єдиної громадянської поліетнічної нації наблизить нас до вирішення і придністровського питання. Об'єднання берегів Дністра - одне з моїх головних завдань на посаді президента. І я докладу всіх зусиль для врегулювання цього питання на користь більшості жителів обох берегів. У нашій спільній історії були складні періоди, але я вірю, що нас об'єднує набагато більше, ніж розділяє», - заявив Додон.

Він підкреслив, що «на обох берегах Дністра живуть представники одного народу, і він, як президент, шукатиме вирішення цієї проблеми за принципом «виграють обидві сторони».

«У нашому плані Придністровського врегулювання тих, хто програв, не буде», - підсумував Додон.

 Колишній лідер Партії соціалістів Ігор Додон переміг у другому турі президентських виборів в Молдові, набравши трохи більше ніж 52% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-