Трамп vs Клінтон: суд не дозволив перераховувати голоси в Пенсильванії

Трамп vs Клінтон: суд не дозволив перераховувати голоси в Пенсильванії

Укрінформ
Екс-кандидат у президенти США від "Партії зелених" Джилл Стайн отримала відмову суду у своїх зусиллях щодо перерахунку голосів у Пенсильванії – одному з трьох американських штатів, де вона називає перемогу Дональда Трампа сумнівною.

Про це повідомляє CNN.

"Окружний суддя Пол Даймонд зазначив у рішенні на 31 сторінці, що існує "принаймні, шість окремих підстав", які вимагають відхилити запит Сайн у ручному підрахунку паперових бюлетенів у Пенсильванії", - йдеться в повідомленні.

Найголовніше, за висловлюванням окружного судді, "немає жодних переконливих доказів того, що хакерське втручання мало місце". Однак, напроти, є докази, що цілісність системи голосування в Пенсильванії не була якимось чином порушена.

Це остання невдача зусиль Джилл Стайн щодо перегляду результатів голосувань у штатах Вісконсін, Мічиган і Пенсильванія, де Дональд Трамп отримав незначну перемогу над Гілларі Клінтон.

Так, минулого тижня федеральний суддя не задовольнив прохання Стайн щодо перерахунку голосів у Мічигані.

Як повідомляв Укрінформ, "зелені" добивалися перевірки результатів виборів у цих трьох штатах через розбіжності кінцевих підсумків з очікуваннями. Наприклад, у Вісконсіні Трамп випередив Клінтон лише на один відсоток, тоді як соціологічні опитування пророкували там упевнену перемогу демократів. Водночас ніхто не очікує, що цей перегляд змінить підсумковий результат виборів, це потрібно лише для встановлення справедливості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-