США відправляють до Європи емісара - говорити про зброю і міжнародну безпеку

США відправляють до Європи емісара - говорити про зброю і міжнародну безпеку

Укрінформ
Помічник держсекретаря США з питань перевірки та виконання Угоди про контроль над озброєннями Френк Роуз наступного тижня (12-16 грудня) відвідає відразу чотири європейські столиці - Бухарест, Брюссель, Париж і Лондон.

Про це повідомив у п'ятницю Державний департамент США, передає власний кореспондент Укрінформу.

Як зазначається, представник США "візьме участь у зустрічах і заходах, які зосереджуватимуться на міжнародній безпеці, контролі над озброєннями та стратегічній стабільності".

Зокрема, 12 грудня Роуз відвідає Бухарест, де обговорить цілий ряд стратегічних питань у Міністерстві закордонних справ, Міноборони та в адміністрації президента.

У вівторок, 13 грудня, помічник держсекретаря долучиться до Діалогу високого рівня між США і ЄС з питань нерозповсюдження, роззброєння, контролю над озброєннями, а також ризику поширення хімічної, біологічної та радіологічної зброї. Паралельно у Брюсселі він візьме учать у засіданнях у штаб-квартирі НАТО з питань стратегічної стабільності.

У Парижі 14 грудня Роуз крім контролю над озброєннями обговорить також тему космічної безпеки.

У британській столиці представник США зупиниться на два дні. Там він порушить питання міжнародної безпеки та стратегічної стабільності, а також поспілкується з експертами в Королівському коледжі Лондона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-