Австралійська авіакомпанія за день залишилася без трьох літаків

Австралійська авіакомпанія за день залишилася без трьох літаків

Укрінформ
Авіакомпанія Virgin Australia тимчасово не зможе використовувати три свої літаки після двох інцидентів, які сталися у Дарвіні (Північна територія) та Хобарті (Тасманія). 

Про це повідомляє інформаційний ресурс news.com.

Зокрема, у Хобарті "Боїнг 737", котрий готувався до вильоту у Мельбурн, під час руління зачепив крилом інший борт цієї ж авіакомпанії - "Боїнг 737-800", що прямував до Сіднея, та відтіснив його від посадкових воріт.

«Люди спокійно проходили на борт, коли ми раптом відчули сильний поштовх», - зазначив один з пасажирів мельбурнського рейсу Крістофер Лоуренс.

Після інциденту пасажирів довелося висадити, аби оглянути та, у разі потреби, відремонтувати літаки.

Інший позаштатний випадок стався в аеропорту Дарвіна. Там "Боїнг 737" тієї ж авіакоманії, що виконував рейс Мельбурн-Дарвін, звернув зі злітно-посадкової смуги під час приземлення, зазнавши при цьому незначних пошкоджень. За попередніми даними Австралійського бюро безпеки на транспорті (ATSB), яке розслідує такі випадки, інцидент стався через сильний поривчастий вітер.

Наразі згадані рейси скасовано, авіакомпанія шукає можливості щодо розміщення пасажирів.

За словами представників Virgin Australia, ефект «доміно» для інших рейсів авіакомпанії буде мінімальним, оскільки у компанії достатньо літаків, щоб замінити ті, які зазнали пошкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-