Керрі закликає НАТО до єдності

Керрі закликає НАТО до єдності

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі вважає, що члени Північноатлантичного альянсу сьогодні мають зосередитися на єдності та продовжити працювати разом для досягнення спільних цілей.

На цьому він наголосив у вівторок перед участю в міністерській зустрічі НАТО в Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Реальними на сьогодні є зусилля, спрямовані на те, щоб кожний підтвердив, наскільки важливим є НАТО, відносини в рамках Альянсу, і як необхідно для нас бути разом, щоб переконатися, що є сильна Європа, є сильний Альянс, а також цінності й інтереси, які ми всі поділяємо та продовжуємо працювати разом", - зауважив державний секретар США.

Він акцентував, що єдність "є дуже і дуже важливою".

Глава зовнішньополітичного відомства США також висловив сподівання, що зустріч у Брюсселі буде конструктивною по багатьох питаннях, які стоять сьогодні на порядку денному.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в бельгійській столиці проходять зустрічі на рівні міністрів закордонних справ Північноатлантичного альянсу, а також країн-партнерів та контрибуторів місій Організації. До порядку денного також включене засідання Комісії Україна-НАТО, де представлений міністр закордонних справ країни Павло Клімкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-