У Техасі 17-річний юнак з Росії вбив своїх прийомних батьків

У Техасі 17-річний юнак з Росії вбив своїх прийомних батьків

Укрінформ
Поліція міста Краулі, штат Техас, заявила, що 17-річний юнак, усиновлений американською сім'єю в Росії, вбив своїх прийомних батьків.

Посольство Росії в США підтвердило, що у підозрюваного у вбивстві прийомних батьків збереглося російське громадянство, передає Голос Америки.

Анонімне джерело ще у вівторок повідомило владі, що 17-річний Карл Едвард Брюер, який вживає марихуану, визнав вбивство своїх батьків, розповів на прес-конференції начальник міської поліції Луїс Солер.

Того ж вечора поліція виявила «легкий трупний запах з будинку, де проживала сім'я Брюерів. Всередині поліцейські виявили тіла 60-річного Троя Джина Брюєра і 64-річної Мері Шелдон Брюер. Тіло чоловіка було знайдено в спальні, тіло жінки – в мішку в сусідній кімнаті.

«Коли ми закінчили перевірку цієї кімнати, ми почули кроки на другому поверсі, – розповів лейтенант поліції Роберт Грей. – Я прийняв рішення вивести всіх і зв'язатися зі спецназом».

Поліція заявила на прес-конференції, що влада намагалися вести переговори з Карлом Брюєром впродовж кількох годин, але врешті скористалася сльзогоном, щоб змусити його залишити будинок і здатися.

Брюеру пред'явлено звинувачення в подвійному вбивстві. Він утримується у в'язниці Краулі, заставу за його звільнення встановлено у розмірі 200 тисяч доларів.

Точних мотивів вбивств у поліції немає, і вони не повідомили, як були вбиті Трой і Мері Брюер. В останні кілька днів Мері Брюер повідомляла про зникнення двох пістолетів.

«Виходячи з наших бесід з підозрюваним, схоже на те, що це, на жаль, трагічна подія почалося як сімейні негаразди», – сказав Солер.

Карл Брюер – наймолодший з трьох дітей, яких Трой і Мері Брюер усиновили в Росії.

Згідно з даними поліції, в останні роки їх викликали до Брюерів 16 разів у зв'язку з інцидентами, які включали крадіжки зі зломом і сварки. На початку цього року Карл Брюер був звинувачений у невиконанні вимог поліції.

Пастор Глідден сказав телеканалу WFAA-TV, що Брюер відвідував християнську академію з 2012 по 2014 рік, і що його з братом вигнали зі школи через проблеми в поведінці. "Час від часу у них траплялися зриви через те, що вони зазнали в Росії до всиновлення", – сказав пастор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-