Трампу в Сенаті порадили, кого краще підбирати на міжнародний напрям

Трампу в Сенаті порадили, кого краще підбирати на міжнародний напрям

Укрінформ
Новій адміністрації США, яку в січні очолить обраний президент Дональд Трамп, на міжнародному напрямі та напрямі національної безпеки знадобиться команда справжніх професіоналів з великим досвідом роботи в цій сфері, у тому числі, для протистояння російській агресії.

На цьому наголосив у відкритому листі в середу старший член Комітету Сенату США з питань міжнародної політики Бен Кардін, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президенту Трампу знадобиться команда національної безпеки з потужним міжнародним досвідом, яка буде здатна провести країну на тлі критичних національних викликів, що стоять перед нами, та боротися за американські цінності, які зробили цю країну великою на своїй території, а також демократичним лідером у світі", - зауважив Кардин у заяві, що стосується призначення Трампом на посаду постійного представника США при ООН Ніккі Гейлі.

Законодавець зазначив, що чекає з нетерпінням зустрічі з губернатором Гейлі й обговорення всіх питань протягом найближчих тижнів і місяців.

У цьому зв'язку сенатор зазначив, що на постпреда США при Організації покладається цілий комплекс важливих завдань. Серед них – удосконалення діяльності ООН, відстоювання американських зовнішньополітичних інтересів, збереження лідируючих позицій у процесі протистояння порушенням міжнародного права, військових злочинів, прав людини.

Окремо він виділив напрям роботи з росіянами в Організації Об'єднаних Націй.

"На жаль, Росія показала себе глобальним агресором, а не партнером. Наш посол в ООН повинен буде гарантувати, що Росія нестиме відповідальність, і не зможе маніпулювати фактами або ігнорувати міжнародні норми та верховенство права", - наголосив сенатор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-