Климпуш-Цинцадзе: Канада залишається надійним партнером України

Климпуш-Цинцадзе: Канада залишається надійним партнером України

Укрінформ
Політика офіційної Оттави щодо підтримки України залишається непохитною. Таку позицію висловили і політичні, і військові лідери Канади.

Про це по завершенні свого візиту до Канади заявила віце-прем'єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми отримали безпосереднє підтвердження того, що Канада залишається надійним партнером та другом, відданим підтримці України», - сказала Климпуш-Цинцадзе.

За її словами, таку позицію висловлювали і військові лідери Канади. «Це було підтверджено і безпосередньо міністром оборони Харджитом Саджаном і начальником штабу оборони Джонатаном Венсом під час нашої зустрічі», - зазначила віце-прем'єр-міністр.

Вона додала, що канадські партнери вивчають різні варіанти надання подальшої допомоги Україні. «Наші канадські партнери предметно і зацікавлено дивляться на те, як реально допомогти Україні провести ефективну реформу сектору безпеки і оборони та бути максимально корисними», - підсумувала Климпуш-Цинцадзе.

Нагадаємо: віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе щойно завершила кількаденний візит до Канади. Вона встигла зустрітися із главою комітету із закордонних справ та міжнародного розвитку федерального парламенту Канади Робертом Ноултом, представником МЗС у парламенті Памелою Голдсміт-Джонс, лідером парламентської опозиції Роною Амброз, міністром імміграції, громадянства та біженців Джоном Маккалумом, міністром оборони Харджитом Саджаном, начальником штабу оборони Джонатаном Венсом, членами парламентської групи дружби між Канадою та Україною, президентом Конгресу українців Канади Павлом Гродом та багатьма іншими впливовими особами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-