Трамп і Клінтон проголосували й кличуть виборців на дільниці

Трамп і Клінтон проголосували й кличуть виборців на дільниці

Укрінформ
Кандидати на посаду президента США закликали виборців прийти на вибори та проголосувати.

Про це вони написали на своїх сторінках у Тwitter.

"Голосуйте сьогодні! Ми повернемо Америці її велич!", - написав у своєму Тwitter Дональд Трамп, надаючи посилання, за яким виборці можуть знайти свою дільницю для голосування.

Гілларі Клінтон розмістила у якості заклику до виборціввідео виступу дружини президента США Барака Обами - Мішель. "Як нам підніматися високо? Голосувати!", - закликає перша леді США.

У день голосування, першою на виборчу дільницю прийшла кандидат від Демократичної партії, Гілларі Клінтон та її чоловік Білл. Вони проголосували на дільниці в містечку Чаппакуа, що недалеко від Нью-Йорка. Через кілька годин на виборчу дільницю недалеко від свого будинку в Нью-Йорку прибув Дональд Трамп, також у супроводі своєї дружини Меланії.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в США відбуваються президентські вибори. За підсумками останніх соцопитувань Гілларі Клінтон ще в понеділок випереджала Дональда Трампа на кілька процентних пунктів. Однак, враховуючи специфіку виборчої системи в США, кандидати змагатимуться не стільки за кількість виборців, скільки за перемогу в кожному зі штатів. При цьому ключовими для них залишаються так звані swing-states, де шанси кандидатів приблизно однакові, а кількість виборщиків з них визначить переможця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-