Байден засудив

Байден засудив "договір" РФ і Абхазії про об'єднані збройні сили

Укрінформ
Віце-президент США Джо Байден висловив негативну оцінку ратифікації в російській Державній думі так званого "договору" з невизнаною республікою Абхазія про створення об'єднаних збройних сил.

Про це, як повідомляє Білий дім, він зазначив у п'ятницю під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Віце-президент високо оцінив демократичне керівництво Грузії в регіоні. Він також підтвердив підтримку з боку США суверенітету й територіальної цілісності Грузії в рамках її міжнародно визнаних кордонів і засудив ратифікацію Росією "договору" з Абхазією про створення об'єднаних збройних сил", - зазначили в Білому домі за результатами розмови двох лідерів.

Байден також привітав грузинського прем'єра з перемогою його партії на парламентських виборах у країні. "Віце-президент закликав прем'єр-міністра використати результати виборів для продовження в Грузії демократичних і економічних реформ, які продовжать подальшу інтеграцію Грузії в євроатлантичні інститути", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-