Вільна торгівля між Канадою та Україною корисна обом країнам – міністр

Вільна торгівля між Канадою та Україною корисна обом країнам – міністр

Укрінформ
Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною сприятиме активізації комерційних стосунків між підприємцями з обох країн.

Про це заявила міністр працевлаштування, розвитку трудових ресурсів та праці Канади Марі Анн Мигайчук, передає кореспондент Укрінформу.

«Угода покращить наші бізнес стосунки. У практичному сенсі вона створить можливості для підприємців із Канади та України співпрацювати значно активніше та сприятиме економічному розвиткові обох країн», - сказала Мигайчук.

Вона окремо наголосила на частині Угоди, яка стосується трудових прав.

«Угода з Україною вперше включає прогресивну частину щодо трудових прав, якою ми пишаємося. Вона гарантує певний рівень стандартів праці, припинення використання дитячої праці та інше. Цей договір – приклад для наших наступних торговельних угод», - наголосила міністр.

Нагадаємо: Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою було підписано на початку липня під час візиту Джастіна Трюдо до України. Вона передбачає скасування 99% мит та тарифів при торгівлі. Перемовини щодо Угоди велися близько 10 років і були заморожені в період президентства Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-