Перед молдовськими виборами в соцмережах

Перед молдовськими виборами в соцмережах "спливли" вже заповнені бюлетені

Фото
Укрінформ
Центральна виборча комісія Молдови відреагувала на інформацію про опубліковані у соціальних мережах фотографії, на яких зображені бюлетені для голосування на виборах президента, в котрих навпроти одного з кандидатів присутній штамп «Проголосовано».

Про це передає кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Згідно з оприлюдненими фотографіями, відповідні бюлетені для голосування на виборах президента нібито призначалися для однієї з виборчих дільниць у місті Курську Російської Федерації. Згідно з даними Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції, фотографії фальшиві, тоскільки досі пакети з виборчими документами, в тому числі бюлетенями для голосування, ще не були роздруковані. Це належить зробити тільки в суботу, 29 жовтня, повідомили в Центрвиборчкомі.

ЦВК звернувся з відповідним запитом до компетентних органів Молдови, в тому числі і до Служби інформації і безпеки для розслідування цього інциденту.

Раніше один з кандидатів на пост президента опублікував у соціальних мережах фотографії з бюлетенями для голосування, на яких, навпроти одного з кандидатів стоїть штамп «Проголосовано».

Нагадаємо, 30 жовтня в Молдові пройдуть чергові всенародні вибори президента. Суботу, 29 жовтня, оголошено Днем тиші.

Ілюстрація: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-