У США хворий на СНІД обстріляв поліцейських, вбив родичів та втік із заручником

У США хворий на СНІД обстріляв поліцейських, вбив родичів та втік із заручником

Укрінформ
Поліція штату Оклахома розшукує небезпечного злочинця, хворого на СНІД, який обстріляв з автомату поліцейських, втік від них на їхній же машині та підозрюється у вбивстві своїх родичів.

Про це поінформував центральний американський телеканал Fox News

"У понеділок в штаті Оклахома розгорнуто повномасштабну пошукову операцію підозрюваного за звинуваченнями в стрілянині, пораненні двох поліцейських з автомату АК-47, викраденні їх патрульної машини, а також, за інформацією слідства, підозрюваного у вбивстві своїх дядька й тітки, яких було знайдено в будинку, де він, очевидно, переховувався", - зазначається в публікації.

Підозрюваний Майкл Венс 1978 року народження вистрілив по ногах у двох поліцейських, коли вони прибули за викликом до будинку, де очевидці чули постріли. Разом із напарником Венс викрав поліцейську машину, відправившись до стоянки будинків на колесах. Зрештою, офіцери заарештували його напарника, втім Венсу вдалося втекти, взявши із собою жінку-заручника, яка отримала поранення.

За інформацією правоохоронців, підозрюваний заражений ВІЛ-СНІДом та може спробувати поширити хворобу. Раніше Венс вийшов із в'язниці округу Каунті, де відбував покарання за сексуальні напади на дітей.

Інцидент стався в містечку Уельстон, розташованому неподалік столиці штату, міста Оклахома Сіті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-