Відомство Лаврова попередило росіян про можливі напади на них за кордоном

Відомство Лаврова попередило росіян про можливі напади на них за кордоном

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Росії поширило "рекомендації російським громадянам, які перебувають або проживають за кордоном".

Про це повідомляється на сайті МЗС РФ.

У Москві, зокрема, звернули увагу на заклики ряду організацій, в тому числі ісламських, до проведення 30 вересня «Всесвітнього дня гніву і протесту» проти нового витка бойових дій в Алеппо.

"Не виключено, що подібний захід може бути використаний екстремістськими елементами в деяких країнах для нападок на Росію і провокацій проти її громадян, - йдеться в повідомленні. - У цьому зв'язку рекомендуємо росіянам, які перебувають або проживають за кордоном, проявляти завтра розумні заходи".

Як повідомляв Укрінформ, відмова російської сторони припинити наступ на Алеппо і інші бойові операції в Сирії призведе до того, що вона ще більше втягнеться у війну, що загрожує не тільки втратою військ і авіації, але навіть і атаками екстремістів, вважають у держдепартаменті США.

В ЮНІСЕФ повідомили, що під російськими і сирійськими авіаударами східної частини Алеппо починаючи з 23 вересня загинули щонайменше 96 дітей і 223 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-