Канада переконує ЄС підтримати угоду про вільну торгівлю

Канада переконує ЄС підтримати угоду про вільну торгівлю

Укрінформ
Угода про вільну торгівлю між Канадою та ЄС (CETA) дасть змогу продемонструвати лідерство та інклюзивний підхід підписантів до торгівлі.

Таку думку висловила міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд, передає кореспондент Укрінформу.

«Як прогресивна угода СЕТА підтримує та пропагує спільні для європейців та канадців цінності. Угода послужить гарною основою ЄС та Канаді для прогресивного лідерства у інклюзивному підході до торгівлі, який безпосередньо допоможе нашому середньому класу», - сказала Фріланд.

На її переконання, Канада та ЄС зможуть разом «просувати захист навколишнього середовища, прозорі правила інвестування, права працівників та високий рівень державної служби».

У свою чергу у міністерстві міжнародної торгівлі додали, що наступного тижня Фріланд «підкреслить переваги CETA» одразу на двох заходах: з’їзді Соціал-демократичної партії Німеччини та зустрічі міністрів торгівлі ЄС у Словаччині. «Вона також зустрінеться з іншими європейськими представниками, включно із Зігмаром Габріелем, віце-канцлером та федеральним міністром економіки та енергетики ФРН, аби підкреслити важливість підписання та імплементації СЕТА», - наголосили у міністерстві міжнародної торгівлі Канади. 

Нагадаємо: перемовини щодо угоди про вільну торгівлю між Канадою та ЄС та юридична вичитка тексту завершилися на початку цього року. З того часу текст перекладається усіма офіційними мовами ЄС. Оттава та Брюссель домовилися підписати угоду цього року і ратифікувати – у 2017-ому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-