Обама напередодні 11 вересня: США будуть безжалісними до терористів

Обама напередодні 11 вересня: США будуть безжалісними до терористів

Укрінформ
США залишатимуться безжалісними до усіх проявів тероризму в усьому світі, щоб захиститися від нових можливих атак та зрештою знищити це явище.

Про це заявив президент США Барак Обама у своєму тижневому зверненні напередодні 15-ї річниці трагедії 9/11, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. 

"Загроза тероризму еволюціонувала, й ми бачимо наскільки трагічно – від Бостона до Чаттануги, від Сан-Бернардіно до Орландо. В Афганістані, Іраку, Сирії та за їх межами ми залишимося безжалісними до терористів Аль-Каїди та ІДІЛ. Ми знищимо їх. І ми продовжимо робити все від нас залежне, щоб захистити нашу батьківщину", - наголосив американський лідер.

Він підкреслив, що за 15 років після трагедії 11 вересня основні цінності американців не змінилися. "Терористи ніколи не зможуть перемогти Сполучені Штати. Їхня єдина надія полягає в тому, щоб тероризувати нас, поки ми не змінимося або не змінимо наш спосіб життя", - зауважив президент.

Обама наголосив, що американці не повинні дати можливості терористам розділити націю, яка є різноманітною, привітною до талантів і толерантною до всіх, незалежно від статі, раси, віри чи етнічної приналежності. 

"Це те, що робить нас стійкими, і якщо ми залишимося вірними цим цінностям, ми відстоїмо спадщину тих, кого втратили, та збережемо нашу країну сильною й вільною", - підкреслив президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-