У трьох американських штатах ввели режим НС

У трьох американських штатах ввели режим НС

Укрінформ
Режим надзвичайної ситуації (НС) введений на території трьох штатів – Флорида, Джорджия і Північна Кароліна – через наближення урагану «Ерміна».

Про це повідомляє zik.ua.

У Флориді, яка за прогнозами Національного центру по спостереженню за ураганами, першою опиниться на шляху атмосферного явища, режим НС введено в 51 з 67 округів. У них раніше терміну закрилися державні установи, в ряді місць оголошена евакуація. Губернатор Рик Скотт розпорядився підготувати 6 тисяч бійців Національної гвардії до ліквідації можливого збитку.

В Джорджії надзвичайна ситуація оголошена в 56 округах з 159. Як йдеться в заяві губернатора Натана Діла, «очікується холодна погода, яка збережеться до суботи». Надзвичайні служби штату готуються до злив, буревіїв, повеней.

У Північній Кароліні режим НС введено в 33 з 100 округів. Губернатор Патрік Маккрорі обмежив рух автотранспорту в ряді районів, мобілізовані співробітники поліції, пожежної і транспортної служб. У сусідній Південній Кароліні прибережні райони укріплюють мішками з піском.

Зазначається, що швидкість вітру в епіцентрі атмосферного явища перевищує 120 км на годину. Ураган наближається до узбережжя Флориди зі швидкістю приблизно 20 км на годину. Як очікується, він досягне населених районів пізно вночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-