США пояснили причину розширення санкцій проти Росії

США пояснили причину розширення санкцій проти Росії

Укрінформ
США ухвалили рішення розширити санкції проти Росії, аби відвернути можливості їх обходження та нагадати про незаконність дій Москви.

Про це заявив речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає кореспондент Укрінформу.

«США визначили кілька фізичних та юридичних осіб з метою збереження цілісності чинних санкцій, накладених на Росію. Ці дії спрямовані на перевірку можливості їх обходження, посилення дієвості та надання додаткової інформації для допомоги приватному сектору дотримуватися обмежувальних заходів», - сказав Кірбі.

Він додав, що таким чином Штати також продемонстрували свою солідарність із ЄС та нагадали Росії про необхідність виконання Мінських угод і недопустимість порушення міжнародного законодавства. «Це також продемонструвало зобов'язання США пов’язувати санкції проти Росії із повним виконанням Мінських угод та припиненням окупації Криму, а також виявило солідарність із рішенням ЄС продовжити дію секторальних санкцій до 31 січня 2017 року», - зазначив представник Держдепу.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні США ввели санкції проти російського холдингу «Газпром медіа» та компанії-підрядника з будівництва Керченського мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-