В Алеппо тривають бої попри оголошену «тригодинну» тишу

В Алеппо тривають бої попри оголошену «тригодинну» тишу

Укрінформ
Бойові дії в сирійському місті Алеппо продовжуються не дивлячись на раніше оголошені Росією щоденні три години тиші для доставки гуманітарної допомоги жителям міста.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані сирійської опозиції та очевидців.

"У четвер більше ніж через годину після проголошення Росією  тригодинного припинення вогню, два повстанські угруповання і свідок у місті заявляють, що урядові сили намагалися повернути свої позиції, відвойовані опозицією минулого тижня ", - йдеться у повідомленні.

О 10:45 ранку за місцевим часом представник одного з опозиційних угруповань Джейш аль-Настр відповідаючи на питання про те, чи діє угода про припинення вогню, відповів: "Ні, навпаки".

_   "Сьогодні вранці урядові війська спробували просунутися в районі Рамоусах. Там спостерігалося посилення бомбардувань з боку літаків РФ", - зазначив він.

_   Крім цього, очевидці подій також повідомляють про продовження бойових дій.

_   Як повідомлялось, міністерство оборони Російської Федерації заявило, що готове на три години щодня, з 10 до 13 години за місцевим часом, припиняти атаки у сирійському місті Алеппо для організації гуманітарної допомоги жителям міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-