У Росії напали на опозиціонера Касьянова

У Росії напали на опозиціонера Касьянова

Укрінформ
На голову партії ПАРНАС Михайла Касьянова напали в Ставрополі перед зустріччю з виборцями.

Про це "Дождю" розповів кандидат у Держдуму від ПАРНАСу професор Андрій Зубов, який прилетів у місто разом із Касьяновим.

"Із Москви доставили цілу групу людей. Ми вже знаємо в обличчя тих людей, яких возять з міста до міста, які влаштовують дебоші. Коли ми під'їхали, там було чоловік 25-30, вже підготовлених для скандалу. І коли ми йшли від машини до входу в готель, кричали там. Природно, давали квиток, не пам'ятаю, Брюсселя чи Вашингтона. Казали, їдьте. І стали бити Михайла Михайловича", - розповів Зубов.

За його словами, Касьянова намагалися вдарити кілька разів ногами і руками, порвали сорочку. Хоча охорона нібито намагалася стримати все це. Пізніше хулігани пройшли в зал. Захід охороняли всього два поліцейських. "Вони, природно, нічого зробити не можуть з цією групою козаків і НВРівців", - резюмував Зубов. Він додав, що більшість із нападників уже бачив на аналогічній зустрічі в Рязані.

На зустрічі з жителями Ставропольського краю члени ПАРНАС планують поговорити про політичні, економічні та інші проблеми. Зустрічі стали частиною передвиборної програми партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-