Наступні Світові дні молоді прийме Панама

Наступні Світові дні молоді прийме Панама

Укрінформ
Центральноамериканська країна Панама в 2019 році організує наступні Світові дні молоді (СДМ).

Про це під час виступу в неділю в таборі Милосердя біля Кракова заявив Папа Римський Франциск, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РП.

“Божественне провидіння завжди нас випереджає. Уявіть, воно вже вирішило, яким буде наступний етап великого паломництва, яке в 1985 році розпочав Святий Іоанн Павло II (початок Світових днів молоді – ред.). Тому я радий повідомити, що наступний Світовий день молоді на єпархіальному рівні відбудеться в 2019 році у Панамі”,- заявив Понтифік.

Під час своєї проповіді він підкреслив, що упродовж кількох останніх днів у Кракові паломники пережили братерство у вірі Христа.

“Він промовляв до серця кожного з нас, відновив нас своєю любов’ю, дозволив нам відчути світло його прощення, силу його благодаті. Він дозволив нам пізнати реальність молитви. Це був духовний кисень, щоб ви після повернення до своїх країн і своїх громад могли далі діяти в милосерді”,- наголосив Папа Франциск.

Панама є невеликою 4-мільйонною країною у центрі Америки, 90% населення якої є католиками. На СДМ з цією метою прибув президент Панами Хуан Карлос Варелі.

Світові дні молоді тривали у Кракові з 26 по 31 липня. За попередніми оцінками, у СДМ взяли участь 1,5-2 млн осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-