Мітинг в Єревані: 60 поранених, в тому числі 5 поліцейських

Мітинг в Єревані: 60 поранених, в тому числі 5 поліцейських

Укрінформ
Кількість затриманих під час мітингу в Єревані в ніч на 30 липня збільшилася до 100 осіб. Ще 60 – потрапили у лікарню з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Однак кількість затриманих демонстрантів в Єревані може збільшитися.

Стан щонайменше трьох госпіталізованих учасників мітингу оцінюється як важкий.

Крім того, поранення отримали п'ятеро поліцейських, в тому числі один з вогнепальним пораненням в області живота.

"Коли група демонстрантів, що відокремилася від ходи, спробувала через район Сарі Тах наблизитися до зони безпеки і прорвати поліцейське оточення, що знаходяться на території захопленого полку ППС, люди відкрили стрілянину у різні напрямки. Один поліцейський отримав вогнепальне поранення і госпіталізований. Повідомлення про інших постраждалих уточнюються", - повідомив прес-секретар поліції Вірменії Ашот Агаронян.

Нагадаємо, 17 липня група озброєних людей захопила будівлю полку патрульно-постової служби з вимогами звільнити координатора опозиційної громадянської ініціативи «Установчий парламент» Жирайра Сефіляна. В результаті було убито полковника поліції, четверо поліцейських дістали поранення. Нападники взяли в заручники сім людей і утримували їх майже тиждень.

Після переговорів з владою члени групи звільнили заручників. Збройна група продовжує залишатися на території захопленої будівлі, оточеної поліцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-