Поліція в Єревані спровокувала зіткнення за допомогою

Поліція в Єревані спровокувала зіткнення за допомогою "тітушок" - ЗМІ

Фото
Укрінформ
Поліція розігнала акції протесту в Єревані, учасники яких виступали на підтримку збройної групи «Сасна црер», що утримує з 17 липня територію полку патрульно-постової служби поліції.

Про це повідомляє Радіо Азатутюн.

Поліція витіснила мітингувальників з ділянки вулиці, що прилягає до території полку ППС. Поліція застосувала спецзасоби. Багато мітингувальники затримані, серед них десятки поранених.

Ще до зіткнень журналісти зафіксували на відео, як поліція пропустила кілька десятків людей у цивільному на оточену територію. Ховаючи свої обличчя від камер, люди за вказівкою поліцейських рушили в бік мітингувальників.

Пізніше представник партії «Спадщина» Армен Мартиросян стверджував, що перші сутички з поліцією були спровоковані саме ними. Представники поліції все заперечували.

Проте журналісти Радіо Азатутюн, які повідомили про "тітушок", самі зазнали нападу з їх боку. Вони повідомляють, що "люди в цивільному" без розбору били всіх кийками по головах. Техніка Радіо Азатутюн частково була пошкоджена, внаслідок чого пряма відеотрансляція з місця зіткнень була перервана.

У клініки «Еребуні» і «Сурб Григор Лусаворіча» надходять постраждалі з різними травмами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-