Причетність РФ до зламу пошти Клінтон: Лавров не знайшов пристойного слова

Причетність РФ до зламу пошти Клінтон: Лавров не знайшов пристойного слова

Укрінформ
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав звинувачення у причетності російських хакерів до зламу пошти Демократичної партії США "словом із чотирьох букв".

Як повідомляє Reuters, це запитання йому поставили перед зустріччю з главою Держдепартаменту США Джоном Керрі на полях міністерських заходів за лінією Асоціації країн Південно-Східної Азії (АСЕАН) у Лаосі.

«Я не хочу використовувати слово з чотирьох букв», - сказав Лавров журналістам.

Оскільки варіацій на тему про те, яке саме слово мав на увазі глава російської дипломатії, може бути багато, доцільно навести цю цитату в тому вигляді, в якому її представило агентство ТАСС. Воно навело слова міністра у такому формулюванні: "Я не хотів би використовувати лайливих слів". При цьому підкреслюється, що з боку Лаврова це був жарт.

Раніше газета The New York Times писала, що, згідно з інформацією про дані з серверів Демократичної партії США і опублікованих на сайті WikiLeaks, їх «пропускали» через безліч комп'ютерів, у тому числі з російськомовними налаштуваннями. Видання стверджувало, що за атакою, можливо, стоять хакери, які працюють на російський уряд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-