В Єревані арештували 15 членів опозиційної партії

В Єревані арештували 15 членів опозиційної партії

Укрінформ
Внаслідок зіткнень демонстрантів з поліцейськими у столиці Вірменії 51 людина отримала поранення. Близько 50 осіб було затримано, серед них 15 членів опозиційної партії.

Про це передає DW.

"Після розгону демонстрантів, які зібралися біля будівлі захопленого збройним угрупованням відділення поліції Єревану, у середу, 20 липня, п’ятнадцять членів опозиційної партії "Громадянська угода" були затримані", - йдеться в повідомленні.

Піддані приводу глава правління партії Араік Арутюнян, член правління Вілен Габрієлян, і ще близько 15 членів партії, які були поруч зі мною", - написав у соцмережі член опозиційної фракції "Вірменський національний конгрес" Нікол Пашинян.

Як зазначається, демонстранти почали кидати каміння в бік правоохоронців після того, як не отримали від них відповіді на питання про доставку харчування членам збройного угруповання. Опозиціонери вимагали, аби їжу передавали вони, а не поліцейські. Внаслідок зіткнень поранення отримали 51 особа, зокрема і 28 поліцейських. За даними поліції, всього було затримано близько 50 осіб.

Нагадаємо, 17 липня група озброєних людей захопила будівлю відділку поліції у столиці Вірменії. Нападники - прихильники координатора громадянської ініціативи "Установчий парламент" Жирайра Сефіляна, колишні учасники карабаської війни та група молодих активістів - вимагають негайного звільнення свого лідера та "усіх політв'язнів".

Фото: Sputnik/ Асатур Есаянц

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-