Затриманих генералів Слідкому РФ підозрюють у

Затриманих генералів Слідкому РФ підозрюють у "кришуванні" злодія в законі - ЗМІ

Укрінформ
Заступник начальника московського управління Слідчого комітету РФ Денис Нікандров підозрюється в тому, що обіцяв злодієві в законі захист від кримінального переслідування за мільйон доларів.

Про це у вівторок, 19 липня, повідомляє РБК з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Нікандров сьогодні затриманий на робочому місці. Крім цього, затриманий керівник управління власної безпеки Слідчого комітету Михайло Максименко, повідомляє «Інтерфакс».

Никандрова підозрюють у заступництві підручним кримінального авторитета Захарія Калашова, відомого як Шакро Молодий. Зокрема, навесні цього року слідчий у кримінальній справі про стрілянину біля ресторану «Елемент» «забув» продовжити арешт одного з обвинувачених Андрія Кочуйкова, сказав співрозмовник агентства.

Силовики перевіряють службові кабінети керівника ГСУ СКР по Москві Олександра Дриманова, затриманих Дениса Нікандрова і Михайла Максименка. Триває виїмка документів.

За словами джерела «Росбалта», затримання Максименка пов'язано з тим, що він дав слідчим відділу СКР по Північному адміністративному округу Москви вказівку не вимагати продовження арешту Андрія Кочуйкова на прізвисько Італієць, якого агентство іменує правою рукою Шакро Молодого. В результаті Кочуйков був затриманий співробітниками спецслужб, які зустріли його на виході з СІЗО.

Як відомо, Олександр Дриманов на першому етапі вів сфальсифіковану справу української льотчиці Надії Савченко, потім пішов на підвищення в СКР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-