Anadolu звільнило журналіста за твіт про теракт у Ніцці

Anadolu звільнило журналіста за твіт про теракт у Ніцці

Укрінформ
Турецьке інформаційне агентство Anadolu звільнило позаштатного репортера за "безвідповідальний" пост у Твіттері про теракт у Ніцці.

Про це повідомляє Hurriyet Daily News з посиланням на заяву агентства Anadolu.

"Було встановлено, що Кахриман, який не був нашим постійним співробітником, а фрілансером... розмістив украй безвідповідальний пост на своїй особистій сторінці у Twitter після теракту у Франції, в якому загинули 84 людини. Ця людина була звільнена з Anadolu ", - йдеться в заяві.

Згідно з виданням, Кахриман написав: "У вантажівки, яка врізалася в натовп у нападі у Франції, відмовили гальма. Це не терористичний інцидент ". Наприкінці повідомлення журналіст також додав смайлик, що сміється до сліз, що викликало хвилю невдоволення турецьких мікроблогерів. В результаті Кахриман видалив повідомлення, а після відключив свій аккаунт.

Як відомо, увечері 14 липня під час святкового салюту на честь узяття Бастилії, велика вантажівка на повному ходу врізалася в натовп людей на Англійській набережній Ніцци, внаслідок чого загинули 84 людини і десятки постраждали, а сам винуватець трагедії - Мохамед Лахуаедж Булель - був застрелений поліцією на місці події.

Влада Франції визнала трагедію терактом. Поки жодне терористичне угрупування не узяло на себе відповідальність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-