Поліція Далласа отримала анонімні погрози проти всіх поліцейських міста

Поліція Далласа отримала анонімні погрози проти всіх поліцейських міста

Укрінформ
Поліція Далласа (штат Техас) в суботу отримала анонімні погрози життю для правоохоронців по всьому місту, через що посилила безпеку свого управління, а також посилила патрулювання на вулицях.

Про це повідомляють центральні американські ЗМІ.

"Департамент поліції Далласа повідомив сьогодні, що отримав анонімну погрозу по відношенню до співробітників правоохоронних органів по всьому місту та вжив запобіжних заходів для підвищення безпеки", - зазначається в повідомленні телеканалу ABC News.

Правоохоронці вже провели розшук підозрюваного, який міг ховатися в паркувальному комплексі поруч з будівлею поліцейського управління, але це поки не принесло результату. Додатково залучений підрозділ K9 (зі службовими собаками), повідомили в місцевому департаменті.

За повідомленнями телеканалу CNN, поліція Далласа посилює безпеку по всьому місту. Влада попросила ЗМІ припинити трансляцію відео в реальному часі перед будівлею поліцейського управління. Автомобільний рух на прилеглих вулицях заблокований.

Ситуація в Далласі продовжує бути напруженою після того, як, щонайменше, 12 офіцерів поліції були розстріляні. П'ятеро з яких загинули в четвер у центрі міста під час акції протесту проти вбивства поліцейськими двох чорношкірих в різних штатах. Деякі з офіцерів отримали постріли в спину. Крім того, двоє цивільних осіб були поранені під час прицільної стрільби, який вів чоловік із засідки.

Поліція попередньо встановила, що це міг бути 25-річний Міка Джонсон, який загинув на місці інциденту, чинивши озброєний опір поліцейським підрозділам.

Крім того, як повідомляв Укрінформ, у ніч проти суботи поліцейські в штаті Техас вбили ще одного темношкірого, який був озброєний і відмовився покласти зброю на вимогу правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-