Х'юстон, в нас проблеми: поліцейські знову вбили афроамериканця

Х'юстон, в нас проблеми: поліцейські знову вбили афроамериканця

Укрінформ
Поліцейські в Х'юстоні, штат Техас, кілька разів вистрілили в збройного темношкірого чоловіка, який від отриманих поранень помер.

Як повідомляє CBS News, інцидент стався в ніч з 8 на 9 липня.

Два офіцери поліції побачили на дорозі чоловіка з вогнепальною зброєю в руках, який проігнорував прохання прибрати його. Після цього поліцейські кілька разів вистрілили в афроамериканця.

Особа загиблого не встановлена. Правоохоронні органи розпочали внутрішнє розслідування події. Повідомляється, що поліцейські були досвідченими співробітниками з 10 і 13 роками стажу служби.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер ввечері у місті Даллас, штат Техас виникла стрілянина, коли сотні людей зібралися в центрі міста, щоб висловити протест у зв'язку з тим, що поліцейські розстріляли двох чорношкірих у місті Батон-Руж, штат Луїзіана, і біля міста Сент-Пол, штат Міннесота. В результаті загинули п'ятеро поліцейських. Сьогодні протести під гаслом "Життя афроамериканців має значення" продовжилися у багатьох містах Америки. Протестувальники проти жорстокості поліції блокували автомобільний міст в Атланті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-