В ДТП у Франції та Україні загинуло четверо молдавських громадян

В ДТП у Франції та Україні загинуло четверо молдавських громадян

Укрінформ
В результаті двох великих дорожньо-транспортних пригод на території Франції та України загинуло четверо громадян Молдови, семеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це поінформували в Міністерстві закордонних справ і європейської інтеграції Молдови, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Згідно з оприлюдненою інформацією, ДТП у Франції відбулося на території Департаменту Сена і Марна (Seine-et-Marne): з шістьох пасажирів автомобіля Mercedes з молдовськими реєстраційними номерами, двоє громадян Молдови загинули, ще четверо отримали травми.

ДТП на території України на трасі Київ-Одеса (недалеко від міста Жашків) сталося також напередодні, у суботу, 25 червня: мікроавтобус, що рухався за маршрутом Тираспіль-Москва, перекинувся через відпадіння колеса. В результаті аварії двоє громадян Молдови та громадянка Росії загинули на місці, ще троє пасажирів доставлені в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Представники Посольств Молдови в Парижі й Києві перебувають у постійному контакті з владою Франції та України для надання допомоги родичам загиблих і постраждалим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-