Слідком заявив про завершення розслідування вбивства Нємцова

Слідком заявив про завершення розслідування вбивства Нємцова

Укрінформ
Розслідування вбивства опозиційного політика Бориса Нємцова завершено.

Про це повідомляє Слідчий комітет РФ

«За версією слідства, наприкінці вересня 2014 року Руслан Мухудінов та інші особи запропонували Беслану Шаванову, Дадаєву, Анзору і Шадіду Губашевим, Бахаєву і Ескерханову за грошову винагороду у сумі не менш як 15 млн рублів вбити Бориса Нємцова. Перераховані особи погодилися із запропонованими умовами і, об'єднавшись в організовану групу, почали планування злочину», - йдеться у повідомленні СКР.

Справа Мухудінова, якого слідство називає замовником і організатором вбивства Нємцова, виділена в окреме провадження, її розслідування триває. Мухудінов перебуває у міжнародному розшуку з листопада 2015 року.

Як повідомляв Укрінформ, Бориса Нємцова було убито 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту неподалік Кремля. У справі про вбивство були заарештовані п'ятеро уродженців Чечні. Всі вони заперечують провину. Слідство вважає замовником і організатором злочину колишнього бійця батальйону "Север" МВС Чечні Руслана Мухудінова. Рідні і соратники Нємцова наполягають на причетності до вбивства глави Чечні Рамзана Кадирова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-