Фігуранти справи про вбивство Нємцова просять суду присяжних

Фігуранти справи про вбивство Нємцова просять суду присяжних

Укрінформ
Усі фігуранти справи про вбивство опозиційного політика Бориса Нємцова, п'ятеро уродженців Чечні, які не визнають свою вину, попросили провести процес у військовому суді за участі присяжних засідателів.

Про це повідомляє РІА "Новости" з посиланням на адвоката Заура Дадаєва Шамсудіна Цакаєва.

"Всі обвинувачені і їх захисники у справі про вбивство Бориса Нємцова завершили ознайомлення з матеріалами кримінальної справи. Ми підписали відповідний протокол, в якому вказали, що просимо розгляду нашої справи у військовому суді за участі присяжних засідателів", - сказав адвокат.

За його словами, найближчим часом слідство передасть матеріали в прокуратуру для затвердження обвинувального висновку, після чого його направлять до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв Укрінформ, Борис Нємцов був убитий 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту, неподалік від Кремля. У справі про вбивство заарештовані п'ятеро уродженців Чечні. Усі вони заперечують вину. Слідство вважає замовником та організатором злочину колишнього бійця батальйону "Північ" МВС Чечні Руслана Мухудінова. Рідні і соратники Нємцова наполягають на причетності до вбивства очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-