Канада виділяє ще 331 млн на гуманітарну допомогу

Канада виділяє ще 331 млн на гуманітарну допомогу

Укрінформ
Канада направить різноманітним організаціям та агентствам, які надають гуманітарну допомогу, 331.5 млн дол.

Про це під час Всесвітнього гуманітарного саміту заявила міністр міжнародного розвитку та франкофонії Канади Марі-Клод Бібо.

«Зважаючи на масштаб нинішніх гуманітарних потреб, Канада налаштована працювати із партнерами, в тому числі на місцевому рівні, аби об’єднати зусилля і максимально посилити вплив на гуманітарні кризи. Ми особливо стурбовані щодо дівчат та жінок, які часто виявляються найуразливішими під час криз. Саме тому Канада зосереджує свої зусилля на них», - сказала Бібо.

У міністерстві міжнародного розвитку та франкофонії уточнили, що нові фінансові ресурси допоможуть найбільш вразливим прошаркам населення у 32 країнах. «Кошти будуть надані 25 досвідченим гуманітарним партнерам, зокрема кільком агентствам ООН, Червоному Хресту та недержавним організаціям, а також канадським організаціям, які беруть участь у вирішення складних гуманітарних ситуацій», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що вчора Канада уже оголосила про виділення 274 млн дол. на гуманітарні проекти, пов’язані із невідкладною допомогою, захистом дітей та продовольчою безпекою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-