Зниклий з радарів літак EgyptAir впав у море - ЗМІ

Зниклий з радарів літак EgyptAir впав у море - ЗМІ

Укрінформ
Літак Airbus A320–232 єгипетської авіакомпанії EgyptAir, що прямував з Парижа в Каїр та зник з радарів диспетчерів сьогодні вранці, впав у море.

Про це повідомляє телеканал «Аль-Маядін» з посиланням на джерела в авіакомпанії, передає Коммерсантъ.

«Джерела в авіакомпанії Egyptair підтверджують, що літак впав у Середземне море»,— йдеться у Twitter телеканалу.

Як повідомляє ТАСС з посиланням на місцеві ЗМІ, на борту літака були єгиптяни, британці, французи, а також підданий Саудівської Аравії і громадянин Іраку. За уточненими даними, на борту літака перебувало 66 осіб, 56 з яких — пасажири, включаючи трьох дітей.

Раніше стало відомо, що літак EgyptAir здійснював п'ятий за рахунком рейс за минулу добу. Зв'язок з літаком було втрачено через 10 миль після входу у повітряний простір Єгипту, повітряне судно в цей час знаходилося в 37 тисячах футах (11 277 м) над землею.

Нагадаємо, літак Airbus A320–232 авіакомпанії EgyptAir пропав з радарів сьогодні вранці. Для розшуку зниклого літака вже відправлені пошуково-рятувальні команди. Міністерство цивільної авіації Єгипту перевіряє дані про технічний стан зниклого літака. За деякими даними, до втрати зв'язку екіпаж повідомляв про задимлення з-під кабіни пілотів. За даними порталу Al Wafd, міністр цивільної авіації Єгипту Шериф Фатхі вже екстрено перервав візит до міста Джидда у Саудівській Аравії і повертається на батьківщину у зв'язку зі зникненням літака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-