Родини жертв авіакатастрофи Germanwings позиваються до школи пілотів США

Родини жертв авіакатастрофи Germanwings позиваються до школи пілотів США

Укрінформ
Сім'ї пасажирів, які загинули в катастрофі літака авіакомпанії Germanwings минулого року, позиваються до школи пілотів з США, де пілоти авіакомпанії проходили навчання.

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Родини пасажирів літака Germanwings, які загинули в минулому році, коли пілот скерував літак на французькі Альпи, подали до федерального суду США на навчальний підрозділ материнської авіакомпанії, Deutsche Lufthansa AG", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, фахівці юридичної фірми Kreindler & Kreindler повідомили, що склали позов від імені 80 сімей протии компанії "Авіаційний навчальний центр Арізони" (Airline Training Center Arizona Inc, АСТА), де пілот Germanwings проходив тренування.

Родичі загиблих у своєму позові стверджують, що компанія АСТА недостатньо ретельно перевірила медичну картку Андреаса Лубіца перед тим, як той пройшов тренувальний курс.

Раніше повідомлялося, що лікарі рекомендували другому пілоту Андреасу Лубіцу пройти лікування у психіатричній клініці за два тижні катастрофи літака німецької авіакомпанії Germanwings у французьких Альпах.

Нагадаємо: 24 березня 2015 року у французьких Альпах розбився пасажирський літак Airbus 320 авіакомпанії Germanwings, на бороту якого знаходилося 150 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-