В.о. президента Бразилії Мішел Темер сформував новий уряд

В.о. президента Бразилії Мішел Темер сформував новий уряд

Укрінформ
Мішел Темер, тимчасово виконуючий обов'язки президента Бразилії після відсторонення від посади Ділми Русеф, закликав країну об'єднатися перед обличчям однієї з найсерйозніших криз в її історії.

Про це пише Бі-Бі-Сі.

"Моїми першими словами бразильському народу на цій посаді будуть: вірте в мене. Вірте в наші цінності, цінності нашого народу, стійкість нашої демократії. Ви повинні вірити в нашу здатність відновити економіку країни, потенціал нашої держави, її соціальні та політичні інститути", - сказав Темер у своєму першому публічному виступі в новій посаді.

Зазначається, що виконуючий обов'язки президента вже сформував новий уряд. Церемонія вступу на посаду призначених ним міністрів відбулася в офіційній резиденції глави держави - Палаці Планалту - в столиці Бразилії.

Темер додав, що першочерговим завданням Бразилії стане відновлення довіри до неї на міжнародній арені, щоб залучити нові інвестиції та домогтися зростання економіки.

Нагадаємо: напередодні верхня палата парламенту Бразилії проголосувала за початок процедури імпічменту президенту Ділмі Русеф.

Це означає, що вона відсторонена від посади на строк до шести місяців, поки буде проходити розгляд висунутих проти неї звинувачень.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-