Росіяни розбомбили ще одну сирійську лікарню

Росіяни розбомбили ще одну сирійську лікарню

Фото
Укрінформ
Авіаудари РФ та військ Асада зруйнували лікарню в Алеппо, якою опікувалася канадська неприбуткова організація UOSSM-Canada.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у канадській філії Союзу з медичної допомоги та полегшення (the Union of Medical Care and Relief Organization).

«Авіаудари РФ та сирійського режиму розбомбили у п’ятницю Центр з надання первинної медичної допомоги Аль Марджех у Алеппо, який підтримується і управляється канадською неприбутковою організацією UOSSM-Canada», - заявили в Союзі.

На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, оскільки на момент авіанальоту лікувальний заклад був порожнім.

В організації наголосили, що протягом останніх двох років передали медичного обладнання та ліків цьому та іншим лікувальним закладам у Сирії на мільйони доларів. «Аль Марджех був повністю зруйнованим і став уже другим цивільним військовим об’єктом, що зазнав авіанальоту протягом останніх трьох днів. Медичні установи стали головними цілями запеклих авіа ударів в Алепо», - зазначили у Союзі.

У UOSSM-Canada додали, що з часу відкриття лікарні Аль Марджех у 2014, вона надавала допомогу внутрішньо переміщеним особам «незалежно від їх раси, релігії чи політичної належності». «Лікувальний центр надав 46 338 консультацій, 82% з яких – жінкам та дітям», - підкреслили у благодійній організації.

Зазначимо, що Союз з медичної допомоги та полегшення було утворено у Франції в 2012 році для надання медичної допомоги у охоплених війною регіонах Сирії.

Фотографії надано UOSSM-Canada

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-