"Прямий ефір" з Путіним репетирували в пансіонаті

Укрінформ
У пансіонаті "Поляни" на Рубльово-Успенському шосе в Підмосков'ї ще з 12 квітня репетирують "пряму лінію" з президентом РФ Володимиром Путіним і порекомендували учасникам, окрім VIP-персон, залишатися в пансіонаті півтора дня - до самої "прямої лінії".

Про це повідомили РБК два джерела, які близькі до організаторів.

У пансіонаті відібраних для участі у "прямій лінії" людей організатори розділили на секції і прослухали, як вони можуть ставити питання. За результатами перевірки з декількох сотень вибрали кілька десятків людей, які і будуть спілкуватися з президентом. Хтось із них, розповіли співрозмовники видання, ставитиме свої запитання, комусь запропонували поставити питання, заздалегідь підготовлені організаторами. З відібраними людьми провели окрему репетицію.

Всі майбутні учасники "прямої лінії" пройшли жорсткий інструктаж, розповідає співрозмовник, близький до організаторів. Їм пояснили, що підняти руку можна не з метою запитати главу держави, а щоб дати сигнал організаторам про наявність проблеми. В такому випадку до них підійдуть для розв‘язання проблем, і не будуть направляти на них камеру. Крім цього, за словами співрозмовника, учасникам заборонили брати в руки мікрофон у дівчат - співробітниць ВДТРК, які будуть підносити його до того, хто запитує.

Гостям рекомендували нічого не розповідати про підготовку до «прямої лінії», навіть своїм родичам, говорить один зі співрозмовників РБК. За словами двох джерел, близьких до організаторів, людям не рекомендували залишати пансіонат аж до прямої лінії. Не потрібно, щоб вони поїхали в Москву або розповідали про підготовку, - їх треба організовано відвезти до Гостинного двору в четвер вранці, пояснює один зі співрозмовників. Але все це не стосується учасників прямої лінії з числа VIP-персон.

Чергова "Пряма лінія" з президентом Росії Володимиром Путіним у 2016 році відбудеться 14 квітня о 12:00 за московським часом. Народний депутат України Надія Савченко, що тримає зараз голодування, попросила людей, які її підтримують, запитати Путіна, коли той її відпустить.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-