Російський суд припинив провадження за позовом проти Путіна

Російський суд припинив провадження за позовом проти Путіна

Укрінформ
Арбітражний суд Саратовської області прийняв рішення припинити провадження за позовом жителя Балаково Миколи Суворова про зняття з посади президента Росії Володимира Путіна.

Про це пише портал Meduza.

«В ухвалі суду йдеться, що суди не вправі втручатися в діяльність президента РФ. Крім того, за Конституцією президент РФ має недоторканність, «що означає неможливість [його] залучення... до будь-якої встановленої федеральним законодавством відповідальності, в тому числі кримінальної», - наголошується в повідомленні.

В арбітражному суді також заявили, що дана справа не в його компетенції, так як тут розглядаються справи, пов'язані з підприємницькою та економічною діяльністю.

Раніше в четвер, 7 квітня, в Росії арбітражний суд Саратовської області прийняв до розгляду позов жителя міста Балаково Миколи Суворова проти глави Кремля Володимира Путіна.

За словами Суворова, слід змістити Путіна "як ворога народу, одного олігархів та чиновників, за розграбування Росії і зубожіння російського народу, за збагачення чиновників, банкірів, мільярдерів-грабіжників".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-