Путін віддав МВС контроль за мігрантами

Путін віддав МВС контроль за мігрантами

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін підпорядкував Міністерству внутрішніх справ РФ Федеральну міграційну службу (ФМС) і Федеральну службу з контролю за обігом наркотиків (ФСКН).

Про це він оголосив на зустрічі з главою МВС Володимиром Колокольцевим, главою ФСКН Віктором Івановим, командуючим Внутрішніми військами МВС Віктором Золотовим і заступником глави ФМС Катериною Єгоровою, повідомляє «Інтерфакс»

«Є питання, пов'язані з трудовими відносинами з іноземцями. Ясно, що це чисто цивільна сфера. Це питання обговорювалося з главою уряду - разом з міністерством внутрішніх справ, самою міграційною службою відпрацювати в деталях, так само, як і у випадку з наркоконтролем, з Внутрішніми військами і Національною гвардією, не має бути ніяких збоїв у роботі», - сказав президент РФ.

«Що стосується боротьби з організованою злочинністю у сфері незаконного обігу наркотиків, то, як ми і говорили, одну з пропозицій ми реалізуємо: ми ФСКН переводимо в систему МВС», - сказав Путін. «Теж обговорювали це з міністром. Виходжу з того, що вся ця структура працюватиме самодостатньо, самостійно, але в рамках Міністерства внутрішніх справ», - сказав Путін.

Проект з включення ФСКН і ФМС в систему МВС виник більш як рік тому через те, що ці служби багато в чому дублювали функції міністерства внутрішніх справ, повідомило «Інтерфаксу» джерело, знайоме з ситуацією. 

Нагадаємо, на цій же зустрічі Путін оголосив про створення Національної гвардії на базі Внітрішніх військ МВС.

Фото: www.pskov.aif.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-