Путін оголосив про створення нової силової структури

Путін оголосив про створення нової силової структури

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін оголосив про створення у Росії Національної гвардії на базі Внутрішніх військ МВС.

Про це повідомляє у вівторок «Інтерфакс»

«Рішення прийняте, ми створюємо новий федеральний орган виконавчої влади на базі Внутрішніх військ МВС, створюємо Національну гвардію, яка займатиметься боротьбою з тероризмом, організованою злочинністю, в тісному контакті з МВС продовжить виконувати ті функції, які виконували підрозділи ОМОН, СОБР тощо», - сказав російський президент на зустрічі з главою МВС Віктором Колокольцевим, главою ФСКН Віктором Івановим і командувачем Внутрішніми військами МВС Віктором Золотовим.

«Ми зафіксуємо це, як ми це і обговорювали з міністром внутрішніх справ, не лише в указі, а й у майбутньому федеральному законі з тим, аби не було жодного різнобою, з тим, аби все працювало чітко і злагоджено», - сказав Путін.

Він нагадав, що питання вдосконалення роботи правоохоронних органів і, зокрема, їх силової складової вже обговорювалося раніше. «Ми думали над тим, як нам поліпшити роботу по всіх напрямах, у тому числі пов'язану з боротьбою з тероризмом, з організованою злочинністю, з незаконним обігом наркотиків», - сказав Путін.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-