Менеджера кампанії Трампа арештували

Менеджера кампанії Трампа арештували

Відео
Укрінформ
Поліція в американському штаті Флорида заарештувала Корі Левандовські – менеджера президентської кампанії мільярдера Дональда Трампа за грубе поводження з журналісткою Мішель Філдс під час одного із публічних заходів, яка після цього поскаржилася правоохоронцям.

Про це пише The Washington Post.

"Поліція міста Джюпітер, штат Флорида, заарештувала Левандовскі у вівторок вранці і пред'явила йому звинувачення в кількох правопорушеннях у зв'язку з інцидентом під час прес-конференції 8 березня. Мішель Філдс, журналіст консервативного сайту Breitbart News звинуватила Левандовскі у захопленні та різкому смиканні її за руку, коли вона спробувала поставити запитання фавориту президентської кампанії від Республіканської партії", - йдеться у публікації.

Тим часом, штаб кампанії Трампа поширив заяву, у якій підкреслив, що Левандовскі "не був заарештований", незважаючи на оприлюднений у вівторок в інформаційних агентствах поліцейський звіт, де вказується навіть час його арешту – 8:10 ранку.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, в штабі Трампа наголошують на невинуватості Левандовскі.

Водночас, на відеоряді, оприлюдненому американськими ЗМІ, видно як Мішель Філдс намагається наздогнати у натовпі Дональда Трампа та щось запитує у нього, в той час як Корі Левандовські заважає їй це зробити та фізично активно блокує їй доступ до кандидата в президенти.

Раніше в інтерв'ю одному з видань Левандовські заперечив, що мав фізичний контакт з журналісткою Мішель Філдс, зазначається в публікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-