Трамп: Тепер я повністю за Україну

Трамп: Тепер я повністю за Україну

Укрінформ
Кандидат у президенти США від республіканської партії Дональд Трамп після попередніх контроверсійних заяв в українському питанні, в інтерв'ю The New York Times роз'яснив докладно своє ставлення до того, що відбувається в Україні.

Повний текст інтерв'ю з мільярдером видання опублікувало в неділю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Одна з речей, яку я просто не сприймаю – це ситуація з Україною. Тепер я повністю за Україну, у мене є друзі, які живуть там, але мені здається, коли виникла українська проблема, ви знаєте, не так давно – і ми – і Росія стала дуже конфронтаційною, мені здається, що ніхто крім нас не опікувався цим", - зазначив Трамп.

У цьому зв'язку він висловив думку, що ситуація в Україні стосувалася США найменше, оскільки Штати географічно знаходяться далеко. Втім, продовжив він, виникло таке враження, що навіть країни-сусіди не висловлювалися за Україну.

"Подивіться на Німеччину, подивіться на інші країни, вони, схоже, не дуже активні у цьому питанні. Це все стосується наших відносин з Росією", - наголосив мільярдер.

Трамп вважає, що цьому потрібно покласти край. "Фактично, в ситуації з газом, і як ви знаєте, вони хотіли нафту, вони хотіли інші речі з Росії, і вони просто тримали рот на замку. А ось Сполучені Штати вступали в бій, будучи достатньо жорсткими в питанні України", - підкреслив він.

"Ми боремося за Україну, але більше ніхто не бореться за Україну, крім звичайно ж самої України. І я сказав, це не виглядає справедливим і логічним", - підсумував кандидат у президенти США.

Фото:trump.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-